Διαφήμιση
Δελτίο Τύπου Νοέμβριος 2009
GreekEnglish (United Kingdom)
Διαφήμιση
Είσοδος ΧρήστηΔελτίο Τύπου Νοέμβριος 2009

 

Δελτίο Τύπου

 

Η BIOSOLUTIONS είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τρεις νέους οίκους που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αναλυτικής χημείας.

 

  • IONICON Analytik, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο συστημάτων Φασματομετρίας Μάζας με πηγή Μεταφοράς Πρωτονίων, (PTR-MS). Η τεχνολογία - Proton Transfer Reaction - Φασματομετρίας Μάζας χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) και για την απόλυτη ποσοτικοποίηση τους, σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις.
  • Antec Leyden, πρωτοπόρος σε Ανιχνευτές Ηλεκτροχημείας για Υγρή Χρωματογραφία Υψηλής Απόδοσης, με δυνατότητα μικρο-ροών , (Electrochemical Detection, ECD). Ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων για την ανάλυση βιταμινών, ανόργανων ιόντων, αμινοξέων και άλλων στοιχείων με υψηλής τεχνολογίας Ποτενσιοστάτες για Ηλεκτροχημεία. 
  • IMPLEN, με υψηλή εξειδίκευση σε νανοφωτόμετρα για την φωτομέτρηση εξαιρετικά μικρών μικρών όγκων, νουκλεινικών οξέων & πρωτεινών. Για ευρύ φάσμα εφαρμογών, στην Μοριακή Βιολογία, Αναλυτική Χημεία, στην Τοξικολογία & Ιατροδικαστική, στη Χημεία Τροφίμων, στη Βιοχημεία, στο Ποιοτικό Έλεγχο.

 

Η BIOSOLUTIONS σκοπό έχει την απόλυτη εξειδίκευση & τεχνογνωσία για τη βέλτιστη και άρτια υποστήριξη της Ελληνικής Επιστημονικής & Ερευνητικής Κοινότητας και της Εφαρμοσμένης Αγοράς, με προϊόντα Υψηλής Τεχνολογίας. Υπερέχει στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την άριστη τεχνική υποστήριξη απευθυνόμενη σε μεγάλο αριθμό φορέων του κλάδου των Βιοεπιστημών, όπως Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Ιδρύματα, Διαγνωστικά Κέντρα, Νοσοκομεία, Βιομηχανίες Τροφίμων, Φαρμακευτικές Εταιρείες.


 

Χίου & Σωκράτους 10 – 155 62 Χολαργός – Αθήνα  Τηλ.: 210 6753453 Fax: 210 6753454

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ,  http://www.biosolutions.gr

Αξιότιμοι Πελάτες
Τα εγκαίνια του εργαστηρίου
H BIOSOLUTIONS άνοιξε ένα νέο εργαστήριο για έρευνα και ανάπτυξη νέων υπηρεσιών στην Ελλάδα
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση