Διαφήμιση
Peqlab news
GreekEnglish (United Kingdom)
Διαφήμιση
Είσοδος ΧρήστηPeqlab news

95-03002 peqSTAR XS frontprofil links oben offen

 

 

Η τελευταία γενιά της οικογένειας θερμικού κυκλοποιητή peqSTAR, τώρα διαθέσιμη σε ένα ευρύ φάσμα των μορφών μπλοκ (32, 2 x 48 και 96 και, 384 well ή με in situ μπλοκ).

Εξαιρετική απόδοση

Ένα πρόσφατα κατασκευασμένο θερμομπλόκ με εντυπωσιακά θερμικά χαρακτηριστικά, ισχυρά στοιχεία Peltier με Long Technology Life, μια επαναστατική ψύκτρα και ανεμιστήρες ψύξης που επιτρέπει ramping rates μέχρι και 5 ° C/s χωρίς overshoots.

Αξιόπιστα επαναλήψιμα αποτελέσματα

Καινοτόμα στοιχεία Peltier ελέγχουν τη θερμοκρασία σειρά με σειρά επιτρέποντας μια εξαιρετική ομοιογένεια του μπλοκ (± 0,2 ° C) και η επιλογή του απόλυτα γραμμικού gradient και ανεξάρτητο έλεγχο ανα λωρίδα.

Γερμανική ποιότητα κατασκευής

Έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στη Γερμανία, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001, βαθμονομούνται και συντηρούνται σύμφωνα με τα πρότυπα NIST και υποστηρίζονται με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στους κυκλοποιητές.

Όλα τόσο πολύ απλά

Με μια ευκρινή οθόνη TFT και διαισθητική «οθόνη αφής», απλά ανάψετε τον peqSTAR και είναι έτοιμος να τρέξει.

Μια νέα σουίτα του ελέγχου του εργαστηρίου

• Έως και 4 x USB, 1 x Ethernet (MS Windows®, Linux)

• Απομακρυσμένος έλεγχος και την παρακολούθηση των μηχανημάτωνμέσω λογισμικού

• MP3 ήχοι

• κλήση χρήστη μέσω e-mail

• Ελέγχος Master / Slave

Μοντέρνα διαχείριση δεδομένων

Τεράστια μνήμη που χωράει 500000 προγράμματα, 4x θύρες USB για απλή και γρήγορη μεταφορά δεδομένων. Σύνδεση στο δικτύου για την κεντρική διαχείριση των προγραμμάτων.

Απλό στη χρήση λογισμικό "peqSTAR Manager"

Για απομακρυσμένο έλεγχο και παρακολούθηση των μηχανημάτων καθώς και η δημιουργία πρωτόκολλων PCR στον υπολογιστή. Ασύρματος χειρισμός μέσω ZigBee® Module είναι διαθέσιμος προαιρετικά.

Τεχνολογία FlexGradient *

Με τη θερμοκρασία των 8 σειρών τνα ρυθμίζεται χωριστά, επιλέξτε ανάμεσα σε ένα απόλυτα γραμμικό gradient - ιδανικό για τη βελτιστοποίηση της PCR, ή ανεξάρτητο έλεγχο ανά λωρίδα - ιδανικό για τη χρήση διαφορετικών ζευγών εκκινητών στο ίδιο τρέξιμο.

* Λειτουργία μη διαθέσιμη για το peqSTAR XS

Αξιότιμοι Πελάτες
Τα εγκαίνια του εργαστηρίου
H BIOSOLUTIONS άνοιξε ένα νέο εργαστήριο για έρευνα και ανάπτυξη νέων υπηρεσιών στην Ελλάδα
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση