Διαφήμιση
Οι κορυφαίες δεσμεύσεις μας
GreekEnglish (United Kingdom)
Διαφήμιση
Είσοδος ΧρήστηΟι κορυφαίες δεσμεύσεις μας


Επίκεντρο ο πελάτης

Ο προσδιορισμός και η ανάλυση των αναγκών του πελάτη, που είναι στο κέντρο της προσοχής μας, και η παροχή καινοτόμων, ποιοτικών, και προσιτών λύσεων και υπηρεσιών που εξυπηρετούν το κάθε προφίλ πελάτη.


Συνεργασία

Συνεχής και στενή συνεργασία με τους πελάτες και τους διεθνείς συνεργάτες, κατά τη διάρκεια όλων των σταδίων της πώλησης, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας.


Ποιότητα

Ποιότητα στη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών για την βέλτιστη ανταπόκριση, την υποστήριξη και την εξυπηρέτηση των πελατών μας, άριστα συνδυάζοντας την επιστημονική και τεχνική υποστήριξη των διεθνών συνεργατών μας και του ανθρώπινου δυναμικού μας, με ταυτόχρονη πρόσβαση στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας.


Τεχνογνωσία

Διατηρήση υψηλού επίπεδου επιστημονικής & τεχνικής υποστήριξης στις Βιολογικές Επιστήμες, στους τομείς Τροφίμων και  Περιβάλλοντος προκειμένου να εξυπηρετούνται αποτελεσματικά οι πελάτες μας.


Επένδυση

Διαρκής επένδυση στην υποδομή και τους ανθρώπινους πόρους, μέσα σε ένα γρήγορα εξελισσόμενο τοπικό και διεθνές περιβάλλον, προκειμένου να εξυπηρετηθούν και ωφεληθούν οι πελάτες μας, διατηρώντας άρτιες επαγγελματικές σχέσεις.

Αξιότιμοι Πελάτες
Τα εγκαίνια του εργαστηρίου
H BIOSOLUTIONS άνοιξε ένα νέο εργαστήριο για έρευνα και ανάπτυξη νέων υπηρεσιών στην Ελλάδα
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση